Helaas... De Ontwerpsmid neemt geen nieuwe klussen meer aan

Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle

Bij De Ontwerpsmid in Zwolle smeden we webdesign waarmee we je bedrijf verder helpen. Responsive webdesign voor ondernemers in Zwolle en ver daarbuiten. We smeden custom made WordPress websites en die converteren, je bedrijf representeren en meeschalen op elk apparaat. Bekijk onze webdesign projecten op onze portfolio pagina om een indruk te krijgen van ons werk.

Responsive webdesign in Zwolle

Steeds vaker worden mobiele apparaten gebruikt om websites te bezoeken, niet alleen gewone websites, ook webshops hebben hiermee te maken. Gelukkig smeden wij alleen responsive websites, het webdesign schaalt dus mee afhankelijk van het apparaat waarmee u de website bezoekt.

Responsive design… maar dan anders

Tegenwoordig is het (gelukkig) de standaard om webdesign responsive te ontwikkelen, naast het meeschalen is sommige informate belangrijker op het ene apparaat dan op het andere. Een mooi voorbeeld is de website van Verbeek Fluid Solutions: op desktop en laptop is op elk scherm een link zichtbaar naar hun online vloeistofmanagementsysteem. Voor klanten een zeer belangrijk linkje… maar alleen op desktop of laptop. Door middel van responsive design hebben we ervoor gezorgd dat deze link op mobiel of tablet niet zichtbaar is. Wanneer je het webdesign van Verbeek Fluid Solutions op je mobiel bekijkt zie je onderin 2 belangrijke buttons, een “bel direct” button, waarmee de bezoeker direct kan bellen, en een button waarmee de bezoeker naar de contactpagina geleid wordt.

Op deze manier schaalt met responsive webdesign niet alleen je content mee, maar brengen we je bedrijf verder. Ook zoiets?

Neem contact op