Helaas... De Ontwerpsmid neemt geen nieuwe klussen meer aan

Hoe we dat doen

In tien stappen van aanvraag tot realisatie. Ontdek hoe De Ontwerpsmid te werk gaat.

 1. Contact
  U wilt een nieuw logo laten ontwerpen, vindt dat uw website wel een upgrade kan gebruiken of bent benieuwd of er grafisch meer uit uw merk te halen valt. U neemt daarom contact op met De Ontwerpsmid. Een uitstekende keuze wat ons betreft.

 2. Afspraak
  Op al uw ontwerpvragen hebben wij een helder antwoord, maar daarbij hebben wij wel uw hulp nodig. Wij proberen daarom zoveel mogelijk informatie bij u in te winnen over uw wensen, ideeën en doelen. Dit doen wij – uiteraard – tijdens een persoonlijke afspraak, bij u op kantoor.

 3. Informatie verzamelen
  Voorafgaand aan die afspraak ontvangt u van ons een korte vragenlijst (als digitale PDF). Wij willen onder meer weten wie uw doelgroep is, op welke manier u zich van andere aanbieders op de markt onderscheidt, wat voor u op grafisch gebied absolute
  no go areas zijn en welke grafische designs u juist wél aanspreken.

 4. Informatie bespreken
  Tijdens de persoonlijke afspraak nemen wij vervolgens de vragenlijst zorgvuldig met u door. Erg belangrijk, want zo weten wij wanneer wij de deur uitgaan precies wat u belangrijk vindt.

 5. Offerte
  Wij gaan aan de slag met uw offerte.

 6. Uitvoering
  En ontvangen hierop uw akkoord: De Ontwerpsmid start met het smeden van de eerste plannen! Logo’s en huisstijlen presenteren wij in PDF, waarbij wij ook precies aangeven hoe wij tot het ontwerp zijn gekomen en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Ook ontvangt u van ons een 3D mock-up, bijvoorbeeld van het visitekaartje. Zo krijgt u pas écht een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Voor uw nieuwe website ontvangt u het ontwerp als jpeg’s. Ook voegen we een mock-up van één pagina toe, zodat uw website tot leven komt.

 7. Feedback
  Nadat wij eventuele feedback verwerkt hebben, geeft u akkoord op het project.

 8. Realisatie
  Wanneer u ons de opdracht heeft gegeven om uw nieuwe website te realiseren, start De Ontwerpsmid in deze fase met het bouwen van de site. Dit gebeurt in WordPress: een eenvoudig en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarmee u uw website straks gemakkelijk zelf kunt beheren. Nieuwe content toevoegen is in WordPress een fluitje van een cent. Tijdens het webbouwen ontvangt u van ons een
  testlink (ander woord voor?), zodat u live ‘op de bouw’ kunt meekijken en haast realtime feedback kunt geven.

 9. Livegang
  Na uw akkoord gaat de website live. Van harte gefeliciteerd!

 10. Onderhoud
  Natuurlijk ontzorgen wij u ook in deze laatste fase graag. Wat dacht u van hosting of een onderhoudscontract voor het bijhouden van de benodigde WordPress-updates, het draaien van back-ups en het actueel houden van de website?

Onze tien stappen resulteren in gave grafische producten waar uw bedrijf verder mee komt. Wilt u weten wat ons stappenplan voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, we vertellen graag hoe we ook úw merk kunnen versterken.