Helaas... De Ontwerpsmid neemt geen nieuwe klussen meer aan

Wat we doen

Samen creëren we producten waar uw bedrijf verder mee komt. Maar hoe dan?

Van De Ontwerpsmid kunt u grafische producten verwachten waarmee uw bedrijf verder komt. Producten die antwoord geven op verschillende vragen. Wat wilt u bereiken? Wie wilt u aanspreken? Wat is het verhaal achter uw bedrijf? Hoe kunt u uw bedrijf het beste aan de wereld laten zien? En welke middelen zet u in om uw doelgroep te bereiken? Onze drijfveer is om op al die vragen het allerbeste antwoord te formuleren. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Webdesign

De Ontwerpsmid smeedt in WordPress unieke en custom made websites. We zorgen voor een optimale wisselwerking tussen vorm, gebruiksgemak en vindbaarheid (SEO). We maken uw website responsive, zodat hij zich steeds aanpast aan het apparaat waarop de gebruiker de website bekijkt. En we ontwerpen uw website zo, dat hij precies aansluit bij uw doelen en doelgroep. Motorhotels.info wilde bijvoorbeeld dat bezoekers op hun nieuwe website eenvoudig en snel een motorhotel konden boeken. De Ontwerpsmid maakte een strak websiteontwerp en verzorgde de CSS, het doel van Motorhotels.info werd al snel bereikt: al in de eerste paar maanden van de livegang waren er 5 keer meer aanmeldingen dan bij de vorige website!

Branding

Naast websites smeedt De Ontwerpsmid ook sterke merken. Branding dus! Wij zijn gespecialiseerd in het grafisch vertalen van uw bedrijf of campagne. Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw logo of het ontwikkelen van uw gehele huisstijl. Bij De Ontwerpsmid zetten wij graag onze creativiteit in voor uw merk. Wij luisteren naar uw doelen en ideeën en gaan met die input in ons achterhoofd aan de slag. Daarbij focussen we ons op kwaliteit en originaliteit. Zo ook bij het project van Doso BV, waarvoor De Ontwerpsmid de campagne heeft vormgegeven.

Logo laten ontwikkelen

Een combinatie van de juiste kleuren, het juiste beeld en de juiste tekst zorgt voor een krachtig logo. Een logo dat de uitstraling van uw merk bepaalt. De Ontwerpsmid weet door jarenlange ervaring precies hoe wij uw logo zo kunnen ontwerpen dat het perfect bij uw bedrijf past. Uw logo is namelijk niet alleen een visuele uiting: het weerspiegelt uw bedrijf, uw visie en uw ideeën. Wij vertalen die unieke kenmerken naar een grafisch ontwerp. Of het nu om een nieuw product of bedrijf gaat, of om het restylen van een bestaand logo.

Huisstijl laten ontwikkelen

Ook een passende huisstijl is veel waard. Het is immers het eerste wat uw doelgroep van u ziet. Bij De Ontwerpsmid kunt u terecht voor het ontwikkelen van een consistente en onderscheidende huisstijl voor uw eigen merk. Alle huisstijldragers waarmee u de identiteit van uw bedrijf kunt versterken worden aangepakt, denk aan enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, uw bedrijfsauto of bedrijfskleding.