Helaas... De Ontwerpsmid neemt geen nieuwe klussen meer aan

Verbeek

Compleet rebranding project. Van naam tot website en van autobelettering tot website, alles nieuw!

Verbeek

In samenwerking met UwID Oldenzaal

UwID kreeg van het Oldenzaalse bedrijf Verbeek & Bornebroek de opdracht om hun bedrijf – in verband met hun 20-jarig bestaan –  een nieuw gezicht te geven. UwID is hiervoor de samenwerking aangegaan met De Ontwerpsmid voor de uitvoering ervan.

Verbeek is expert op het gebied van smeermiddelen en vloeistofmanagement en wilde deze expertise meer naar voren brengen. Ook zijn ze erg trots op hun Twentse roots, wat terug moest komen in alle uitingen. Samen met UwID hebben we een nieuwe naam bedacht: Verbeek Fluid Solutions. Ook hebben we de gehele huisstijl herzien: het logo, maar ook brochures, gevelsigning en autobelettering. En natuurlijk ging er een nieuwe, custom made WordPress-website live, waarbij we meer dan 350 producten van de oude naar de nieuwe website migreerden.

Bovendien hebben we een brandingstrategie bedacht met vastgelegde ideeën over fotografie, kleuren en teksten. Een omvangrijk en compleet brandingproject dus, inclusief fotoshoot op locatie en contentcreatie door Anouk van Leussen van Huys van Schrift.