Helaas... De Ontwerpsmid neemt geen nieuwe klussen meer aan

Over ons

Onbegrensd creatief en origineel. Persoonlijk en flexibel. Oprecht inleven en zeer goed luisteren. Dat zijn de geheimen van De Ontwerpsmid.

De Ontwerpsmid: voor teamwork en co-creatie

En daar kan ook nog ‘teamwork’ en ‘co-creatie’ aan worden toegevoegd. De Ontwerpsmid werkt namelijk graag samen met andere professionals uit het vak. In de meeste projecten zult u Jorrit Tempelman en Floris Koop treffen. Samen vormen ze het kernteam van De Ontwerpsmid. Twee grafisch én technisch begaafde jongens die altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om uw bedrijf verder te helpen.

Ook schakelt Jorrit regelmatig partners uit de regio in. Een project bestaat immers uit zoveel meer dan alleen pixels en code. Bij De Ontwerpsmid vindt u dan ook veel disciplines. Van design tot techniek. Van fotografie tot copy.

Uw merk, samen succes

Samen – maar altijd onder de naam De Ontwerpsmid, zo heeft u maar één aanspreekpunt – creëren wij producten waar uw bedrijf verder mee komt. Uw merk succesvol neerzetten en zien groeien is daarbij ons doel. De afgelopen jaren zijn wij verantwoordelijk geweest voor uiteenlopende concepten, merken, campagnes en een grote hoeveelheid grafische producties. Projecten waarbij strategie, design, copy en techniek perfect op elkaar werd afgestemd. Bekijk ons werk en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk ons portfolio